Szolgáltatásaink

Cégünk takarítási szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, legyen szó közintézményekről vagy lakóépületekről. A napi takarítás az egyik legkeresettebb szolgáltatásaink közé tartozik. Cégünk műanyag zsákok ürítését, portörlést, bejáratok, valamint ablakok tisztítását, padlózat seprését és felmosását, illetve porszívózást vállal. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az ipari gépek és berendezések tisztításában is. Mindemellett építkezési területen és más nyílt tereken is végzünk takarítási szolgáltatásokat. A kliens külön kérésére személyre szabott takarítást végzünk. A további menüpontokban részletesebb leírást talál szolgáltatásainkról. Bővebb információkért, kérjük hívja a 06204112738 telefonszámot!


http://www.olcsoarkboltja.hu

  • Ha önnek rendszeres takarításra van szüksége ,és ezt szeretné korrekt takarító cégre bízni akkor válassz a korrekt takarítást és biztosan elégedett lesz a tisztasággal.

  • Irodák teljes körű takarítását vállaljuk Budapesten rendszeresen vagy alkalmi nagytakarításként is akár felújítás, átadás vagy rendezvény után is.

  • A modern elvárásoknak megfelelően, a takarítás során környezetbarát szereket és technológiát alkalmazunk, amelyek nem veszélyesek környezetünkre, gyermekeinkre és nem utolsó sorban házi kedvenceinkre sem.