Magánszemélyeknek


Rendszeres takarítás magánszemélyeknek és cégeknek, ha önnek rendszeres takarításra van szüksége és ezt szeretné korrekt takarító cégre bízni akkor válassz a korrekt takarítást és biztosan elégedett lesz a tisztasággal.


Rendszeres takarítás magánszemélyeknek:

Ha szeretné otthonának takarítását takarítóra bízni válasszon minket. Ha mindig tisztaságot szeretne otthonában és minket választ akkor a nagytakarításra sosem lesz szükség, mert a takarítási munkákat úgy végezzük, hogy a nagytakarítási munkálatok egyes részeit mindig elvégezzük, például a rendszeres takarítások alkalmával nem lenne idő minden ablak teljes takarítására, de az egyes helységek ablakait sorban a takarítások alkalmával tisztítjuk, így ablakai és függönyei is mindig tiszták lesznek, szőnyeg tisztítást sem végzünk minden alkalommal, de havonta egyszer azt is elvégezzük önnek a rendszeres takarításban. Ha minket választ akkor garantáljuk otthona teljes körű tisztaságát.


Ha önnek csak alkalmi takarításra van szüksége akkor is keressen bizalommal. 

Vállalom magánszemélyeknek és cégeknek is az alkalmi nagytakarításokat akár felújítás után vagy átadás utáni ingatlanoknál, rendezvény előtti és utáni takarításokat is.


Alkalmi nagytakarítás magánszemélyeknek:


Ha szeretné a nagytakarítást korrekt takarítóra bízni, vagy csak az egyes munka részeket bízná rám, mint például az ablak tisztítás, szőnyeg tisztítás, akkor ne keressen tovább én vagyok az ön embere. Nagy tapasztalattal nagyon gondosan, minőségi tisztítő szerekkel fogom otthonának nagytakarítását elvégezni. Ha lakásfelújítási munkálatok utáni makacs szennyeződések profi eltávolítására van szüksége akkor is keressen bátran, esetleg rendezvény után szeretné az otthonát az eredeti állapotra visszaállítani és tisztaságot szeretne keressen bizalommal.